Om SundaTak Stockholm AB

Vi är ett företag med spetskompetens inom området Gröna Tak, där vi dagligen jobbar med att ligga i framkanten av den tekniska utvecklingen. Våra kunder är kommunala och privata fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, byggföretag samt massor av privata hushåll såväl nyproduktion som renoveringar.

Våra tjänster

Vi utför alla typer av takentreprenader – såväl nyproduktion som reparationer, takrenovering och omläggningar av tak – allt från små garagetak till stora industritak. Takisolering och tilläggsisolering är andra tjänster vi hjälper våra kunder med för att spara energi. Vi jobbar även med membranisoleringar och bromattor på innergårdar, bjälklag, terasser, och parkeringsdäck. Se gärna vidare på hemsidan för vidareinformation till specifika tjänster vi utför.

Kvalitet och erfarenhet

Tak, tätskikt och takläggning är det vi kan. SundaTak har en kvalitetsinriktad arbetsfilosofi när det gäller val av material och medarbetare. Våra takläggare och platschefer har många år av gedigen erfarenhet och är specialiserade på takläggning.

Vi innehar:

  • F-skattesedel
  • Momsregistrering
  • Arbetsgivarregistrering
  • Ansvarsförsäkring
  • Kollektivavtal

Våra kunder ser oss som en fullfjädrad takentreprenör med takkompetens på bredden!